Inloggen Contact

Zo leveren wij energie

De aanpak rondom onze energielevering is tot in de puntjes verzorgd met een goed doordacht inkoopconcept. De samenwerking met onze klanten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Inzicht in energiemarkt

Inzicht in energiemarkt

Een Account Manager uit de regio komt bij uw organisatie langs voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van een heldere presentatie lichten wij de energiemarkt en onze werkwijze toe.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Als klant ontvangt u vanaf dag één advies op maat. Onze analisten signaleren gunstige inkoopmomenten op de markt en uw persoonlijke Account Manager adviseert u pro-actief op het moment dat u het beste kunt inkopen.

Service

Service

U profiteert van uitgebreide extra services wanneer wij uw energie leveren. Zo krijgt u toegang tot een persoonlijk verbruiksportaal, ontvangt u periodiek marktupdates en doen wij jaarlijks een uitgebreide besparingscheck om te controleren of u niet teveel netwerkkosten, meetdienstkosten of belastingen betaalt.

Benieuwd hoe onze klanten 17% besparen op hun energiekosten?

Ontvang een offerte

Klantcase
Van der Valk

Wij zijn trots op onze samenwerking met Van der Valk. Al sinds 2016 zijn wij energieleverancier en inmiddels mogen wij voor 152 vestigingen de energie-inkoop regelen. Van der Valk maakt gebruik van inkoopspreiding, wat betekent dat zij delen van hun energieverbruik op de termijnmarkt inkopen en het resterende deel bijkopen op de voordelige dagmarkt. Dankzij de goede relatie vertrouwt Van der Valk op ons advies.

Daarnaast hebben we op het gebied van duurzaamheid bij Van der Valk Hotel Eindhoven zonnepanelen geplaatst en bij Van der Valk Nijmegen-Lent een flexibiliteitsmarkt toegepast. 

Bekijk meer projecten
Van der valk eindhoven zonnepanelen scholt energy

Ook de voordelen van ons inkoopconcept ervaren?

Ga eens in gesprek met onze specialisten. Zij leggen u graag vrijblijvend uit hoe de energiemarkt in elkaar steekt, wat u kunt verwachten in de toekomst en hoe u daar op kunt inspelen.

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195107 Vrijstaand