Inloggen Contact

De voordelen van
een energiescan

Wij geven klanten inzicht in hun energieverbruik en besparingsmogelijkheden door middel van een locatiemeting en uitgebreide rapportage.

Besparing

Besparing

Door in kaart te brengen waar uw verbruik specifiek plaatsvindt en hoeveel u verbruikt kunnen er gerichte oplossingen voor besparing worden doorgevoerd met direct resultaat.

Plan

Plan

Met onze rapportage van de energiescan heeft u direct een concreet plan voor toekomstige besparingsmogelijkheden.

Ontzorging

Ontzorging

Uw eigen personeel hoeft zich niet bezig te houden met het in kaart brengen van het energieverbruik. Er komt persoonlijk een Engineer bij u langs om op locatie alles voor u te analyseren en te rapporteren.

Informatie- &
besparingsplicht

Door de informatie- & besparingsplicht vanuit de overheid zijn veel bedrijven genoodzaakt om maatregelen te nemen met betrekking tot energiebesparing. In 2019 kregen bedrijven de verplichting om te rapporteren over de maatregelen die zij al hadden genomen. Om onze klanten te helpen hebben wij vele energiescans uitgevoerd, waarmee inzichtelijk werd welke energiebesparende maatregelen een bedrijf al heeft genomen en welke nog uitgevoerd dienen te worden. Hiervan ontvingen zij een rapportage die ze konden indienen bij de overheid.

Scholt Energy Scan 2

Interesse in een energiescan?

Ga eens in gesprek met onze specialisten. Zij leggen u graag vrijblijvend uit hoe dit traject verloopt en wat wij voor u regelen.

Scholt Energy Valkenswaard 19 12 196425 Vrijstaand