Inloggen Contact

De voordelen
van zonnepanelen

Wij begeleiden een zonproject vanaf de subsidie-aanvraag tot aan de oplevering.

Besparing

Besparing

Het plaatsen van zonnepanelen zorgt voor een verlaging van de elektriciteitsafname van het net en dus een besparing op de energierekening. Ook wordt er bespaard op energiebelasting, opslag duurzame energie en netwerkkosten.

Verduurzaming

Verduurzaming

Uw organisatie levert, door het gebruik van zonne-energie, een bijdrage aan een duurzamer klimaat. U bent niet meer volledig afhankelijk van het netwerk, waardoor u deels zelfvoorzienend bent.

Subsidie

Subsidie

Niet alle bedrijven willen of kunnen investeren in zonnepanelen. Door gebruik te maken van de diverse financieringsmogelijkheden en subsidies wordt het product voor steeds meer bedrijven toepasbaar.

Klantcase
Buijsrogge Fruit

Is het dak van mijn bedrijf geschikt voor zonnepanelen? Hoeveel panelen zijn er nodig? En hoe werkt de subsidieregeling? Onze klant Buijsrogge Fruit liep net als veel andere bedrijven tegen dit soort vragen aan, maar door de juiste begeleiding bij het gehele zontraject waren ze overtuigd van de voordelen. In de zomer van 2018 liet Buijsrogge Fruit een PV-installatie van maar liefst 1310 panelen plaatsen.

Buijsrogge Fruit koos voor zonnepanelen om deels zelfvoorzienend te worden en op energiekosten te besparen.

Bekijk meer projecten
Buijsrogge Fruit zonnepanelen
zonnepanelen scholt energy

Interesse in zonnepanelen?

Ga eens in gesprek met onze specialisten. Zij leggen u graag vrijblijvend uit hoe dit traject verloopt en wat wij voor u regelen.

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194967 Vrijstaand