Inloggen Contact

Direct besparen op uw energiekosten?

Ontdek hoe

Vaste energieleverancier van

Logo Vdvalk
Logo Vdl
Logo Mora
Vanmossel Logo
Hanos Logo

Direct inkopen is voordeliger

De meeste ondernemers kopen hun energie in tegen een tarief dat jarenlang vaststaat. Deze vastgezette prijs wordt kunstmatig hoog gehouden, gemiddeld 15% hoger dan de werkelijke inkoopprijs.

Via Scholt Energy staat uw tarief niet vast. Over de afgelopen 10 jaar had u daar 15% mee kunnen besparen. Met de huidige lage energieprijzen, bespaart u zelfs nog veel meer. De huidige dagmarktprijs voor elektriciteit is liefst 30% lager dan de gemiddelde vaste prijs die u de afgelopen drie jaar had kunnen vastleggen voor levering in 2020. Voor de gasprijs loopt het voordeel dit jaar zelfs op tot 46%.

Wilt u weten hoeveel u direct kunt besparen?

Vertel me meer
Grafiek Newlandingspage Psd V5 1

Waarom is de dagmarkt 15% goedkoper?

Een energietarief dat een aantal jaar vaststaat is het daadwerkelijke inkooptarief plus een aantal 'risicofactoren'. Door deze risico factoren betaalt u bijna altijd teveel aan het energiebedrijf én profiteert u niet mee van de dalende energieprijzen.

Benut direct de lage energie prijzen

Benut direct de lage energie prijzen

Door de zachte winter, de extreem lage gasprijs en een toenemend aanbod van hernieuwbare energie is de stroomprijs in 2020 tot op heden uitzonderlijk laag. Door op de dagmarkt in te kopen profiteert u hier direct van.

Geen risicopremie voor stijgende energieprijs

Geen risicopremie voor stijgende energieprijs

De inkoopprijs kan alle kanten op. Het vaste tarief heeft een soort premie voor allerlei slechte scenario`s die waarschijnlijk nooit voorkomen. In een vast tarief betaalt u hier wel altijd voor.

Profiteer mee van dalende energieprijzen

Profiteer mee van dalende energieprijzen

De energiemaatschappijen die met vaste tarieven werken bouwen voor zichzelf zekerheid in voor als de energieprijzen stijgen. Wat ze nooit doen is klanten mee laten profiteren van een dalende energieprijs, immers een vast tarief is een vast tarief.

Zo koopt u energie voordeliger in

In deze video leggen wij u in 2 minuten uit hoe de energiemarkt in elkaar zit, hoe wij voor onze klanten energie inkopen en wat ons onderscheidt ten opzichte van de traditionele energieleveranciers.

2019 07 18 Thumbnail Video

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen per mail over het afnemen van zakelijke energie via Scholt Energy. 

Plan een afspraak

We geven u graag meer informatie over ons slimme inkoopconcept via de mail of telefonisch. Tim staat u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen. 

 

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (1)