Inloggen Contact

Waarom medewerkers
voor ons kiezen

Wij geloven in mensen met ambitie. Onze organisatie werkt dan ook hard aan het behouden van goede, gemotiveerde medewerkers. De teller staat nu op 150+. Wij onderzochten waarom ze voor ons kozen:

Actueel Scholt Energy

Actuele branche

De energiebranche is in ontwikkeling en dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee voor ons als energieleverancier, onze klanten en onze medewerkers, positieve uitdagingen! Wij werken voor grote merken en bedrijven en geen dag is hetzelfde. Je levert een bijdrage aan de noodzakelijke energietransitie. Genoeg diversiteit!

Familiebedrijf medewerkers Scholt Energy

Korte lijntjes

De aard van een familiebedrijf zit nog steeds in het grote bedrijf wat we vandaag zijn. Onze medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid, wat bij goede resultaten ook gezien en gewaardeerd wordt. Begeleiding en stimulering is er altijd vanuit je directe collega’s, andere afdelingen, maar ook zeker vanuit de directie.

Fun Scholt Energy

Fun

Werkplezier is belangrijk. Daarom worden er het hele jaar door activiteiten en uitjes georganiseerd. We organiseren sportactiviteiten, hebben de meest toffe uitstapjes, sluiten de week regelmatig af met een borrel en gaan geregeld op stap tot in de late uurtjes. Ook voor een fanatiek potje tafeltennis en tafelvoetbal ben je bij ons op kantoor aan het juiste adres!

Persoonlijke Ontwikkeling Scholt Energy

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, wij geven medewerkers de kans om zich te ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak. Wij willen een bijdrage leveren aan jouw carrière. Zo krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen jouw functie, bieden we doorgroeimogelijkheden en ben je in de gelegenheid om trainingen en opleidingen te volgen binnen jouw vakgebied.

werken bij Scholt Energy
Trading scholt energy
Scholt Energy volleybal (1)
Scholt Energy team

Collega’s aan
het woord

Je bent vast benieuwd naar de mening van onze medewerkers. Zij vertellen je graag wat ze zo leuk vinden aan hun baan en onze organisatie.

Sherelynn Reijnen
Sherelynn Reijnen Marketing Specialist

Mijn werk is nooit hetzelfde en zeer divers. Dagelijks ben ik bezig met (creatieve) content schrijven, vormgeving/design, conceptontwikkeling, het uitvoeren van marketingprojecten en daarnaast ben ik samen met mijn directe collega's het communicatiepunt voor alles m.b.t. marketing.

Ivo van Zon
Ivo van Zon Software Engineer

De afgelopen jaren heeft mijn loopbaan in het teken gestaan van web. Afgelopen maanden heb ik besloten mijn horizon te verbreden en ben ik geswitched van Webdeveloper naar de functie Software Developer. De projecten die ik uitvoer zijn zowel voor intern als extern gebruik.

Marnick Jacobs
Marnick Jacobs Key Account Manager

Het leuke aan mijn functie is de afwisseling qua gesprekken die ik ervaar. Elke gesprekspartner is anders, waardoor ook elke dag super uitdagend is. Ik ben verantwoordelijk voor het hele salestraject, gaande van allereerste kennismaking tot de after-sales. Hierdoor bouw je echt een relatie op met je klant en daar haal ik de grootste voldoening uit in mijn job. Scholt is een leuke werkgever. De sfeer onder de collega’s is super en iedereen gunt elkaar succes. De bedrijfsuitjes zijn werkelijk legendarisch en stellen nooit teleur!

Tim van Eijk
Tim van Eijk Account Manager

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit van de werkzaamheden. Zo is er veel afwisseling tussen afspraken bij klanten aan tafel, het oplossen van vraagstukken omtrent energie, denk hierbij aan zonnepanelen of de informatieplicht. Daarnaast het sociale aspect van het werken met mensen (klanten en collega’s). Naast hard werken en een formele houding, is de informele sfeer intern ook zeer goed.

Dirk Cortooms
Dirk Cortooms Teamleider Contract Management

De afdelingen Sales Support en Contracting waarborgen tijdige, volledige en juiste verwerking van verkoopdocumenten. Daarnaast ondersteunen we onze Account Managers met offertes en klantoverzichten, waarmee zij klanten snel en duidelijk kunnen informeren. Wij kennen de specificaties en details van iedere klant!

Vincent Verhaege
Vincent Verhaege Sales Manager BE

Bij Scholt Energy krijgen medewerkers de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen en klanten te begeleiden in de energiemarkt op een persoonlijke manier.

Ook op zoek naar een uitdagende baan? Check snel onze vacatures

Bekijk vacatures

Neem een kijkje
in ons kantoor

Onze kantoren bevinden zich in Valkenswaard (NL), Waregem (BE), Ratingen (DE), Stuttgart (DE) en Salzburg (AT). Op ieder kantoor zijn alle faciliteiten voor een prettige werkplek aanwezig.

EQ9T8279 BJ2A9048 Scholt Energy account manager werken bij BJ2A9046 energie scholt energy Account Manager Scholt Energy Scholt Energy Belgie (1) EQ9T9027 Scholt Energy Energieleverancier kantoor (2) Scholt Energy kantoorpand Customer Service Scholt Energy (1) Customer Service Scholt Energy

Vragen?

Onze Recruiter Kristel staat je graag te woord over openstaande vacatures, het sollicitatieproces en onze organisatie. 

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195015 Vrijstaand