Inloggen Contact

Experts aan het woord

130+ medewerkers met hun eigen specialisme in drie landen. Maak kennis met onze medewerkers en lees waar deze experts energie van krijgen.

Scholt Energy Valkenswaard 19 12 196708

Mijn belangrijkste taak is het verder ontwikkelen van ons salesteam. Dit doen we door onze account managers te trainen om klanten te ontzorgen op het gebied van energie. Tevreden klanten blijven én zorgen voor nieuwe kansen.  

A98I5460

Bij de afdeling Solar begeleiden we onze klanten van subsidieaanvraag tot en met exploitatie van hun dakgebonden zon-PV Systeem. We streven naar de beste kwaliteit en bewaken te allen tijde de uitgangspunten van de vooraf opgestelde business case. Gezamenlijk met de klant komen we tot het optimale systeem!

Scholt Energy Valkenswaard 19 12 196425

Onze Customer Service afdeling helpt klanten persoonlijk bij werkelijk alle energiezaken. Pro-activiteit, snelheid en duidelijkheid zijn daarbij heel belangrijk. We proberen de klant maximaal te ontzorgen.

Scholt Energy Valkenswaard 19 12 196355

Het markting team van Scholt Energy is verantwoordelijk voor bijna alle on- en offline communicatie richting (potentiële) klanten, relaties en (potentiële) medewerkers. Van nieuwsbrieven en campagnes tot persberichten, website en social media. Het is onze taak om een boodschap zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen!”

Onderdeel worden van dit team? Kijk welke functie bij jou past!

Bekijk vacatures
Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195420