Inloggen Contact
6.500 klanten

6.500 klanten

We groeien ieder jaar hard door nieuwe samenwerkingen met bedrijven uit diverse branches. Wij hebben verstand van zaken en weten welke energiethema’s in uw branche belangrijk zijn. Daardoor kunnen we altijd maatwerk leveren.

15 jaar ervaring

15 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we op de energiemarkt moeten handelen, inkopen, verkopen en analyseren. Naast deze kennis hebben we in 15 jaar tijd ook een groot netwerk met specialisten en een hoog serviceniveau opgebouwd.

Familiebedrijf

Familiebedrijf

Zodra je contact met ons hebt, ervaar je het. Wij zijn ontstaan als familiebedrijf en werken nog altijd volgens deze ‘filosofie’. Bij alle medewerkers zie je persoonlijke en oprechte betrokkenheid terug. Door de korte lijntjes binnen het bedrijf worden zaken snel geregeld.

€ 600.000.000 omzet

€ 600.000.000 omzet

Onze succesvolle werkwijze zien we terug in mooie cijfers. Ieder jaar stellen we nieuwe doelen op om het nóg beter te doen. De voortdurende groei is te danken aan de optimale inzet van onze medewerkers, die zorgen voor een uitzonderlijk laag klantverloop en veel nieuwe samenwerkingen.

150+ professionals

150+ professionals

Wij zijn trots op onze medewerkers! Gelukkige medewerkers zorgen voor blije klanten en een fijne werksfeer en daarom werken wij hier extra hard aan. Met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar bestaat ons gedreven team uit zowel starters, young professionals als seniors.

10 afdelingen

10 afdelingen

Een goede organisatie heeft zijn zaken op orde, zowel extern als intern. Afdelingen zoals Customer Service, Sales en Marketing zorgen voor heldere klantcommunicatie, terwijl ICT, Trading en Finance zorgen voor de juiste technieken, systemen en data.

Onze visie
en cultuur

Wie zijn wij? Waar staan wij voor? En welke waarden vinden wij belangrijk?

Ons motto is “Powerful Partnership”. Hierbij zijn 3 kernwaarden belangrijk: partnershap, dynamisch en realistisch. Wat dit betekent, leest u in onze visie.  

De visie van Scholt Energy
Europese Energie Scholt Energy Control

Historie van
Scholt Energy

In de afgelopen 15 jaar heeft onze organisatie veel mijlpalen bereikt. Bij de oprichting lag de focus op het leveren van elektriciteit bij koel- & vrieshuizen in Nederland. Al snel werd de focus verbreed naar het leveren van elektriciteit en gas bij alle grootzakelijke bedrijven in Nederland, waardoor het marktaandeel snel vergroot werd.

Het unieke inkoopconcept werd ook succesvol in de markt gezet in België, Duitsland en Oostenrijk. Vanaf 2016 verdiepten we ons in duurzame oplossingen. Benieuwd naar al onze mijlpalen?

De tijdlijn van Scholt Energy
scholt energy logo kantoorpand
Definitief Versie2 (1)

De juiste hulp
van specialisten

Om u van de beste service te kunnen voorzien, hebben wij specialisten in huis met kennis van zaken. Wij handelen nauwkeurig, reageren snel en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Voor al onze diensten zijn vakkundige specialisten aangesteld.

Interesse in zonnepanelen? Dan spreekt u met een van onze Project Managers Solar. Een vraag over besparen? Dan staat er een Engineer voor u klaar.

 

Meer over onze specialisten
Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195969

Vragen over onze diensten?

Onze service-experts beantwoorden deze met plezier. Wij zijn iedere dag bereikbaar tijdens kantooruren.

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (2)