Inloggen Contact

Direct besparen op uw energiekosten?

Ontdek hoe

Vaste energiepartner van

Scholt Energy is actief in diverse branches zoals de metaal-, vlees-, koel- en vries- en voedingsmiddelenindustrie, maar ook bij franchisers. Lees meer over onze aanpak binnen de branche waarin u actief bent.

Logo Vdvalk
Logo Vdl
Logo Mora
Vanmossel Logo
Hanos Logo

Gespreid stroom inkopen
voor MKB is voordeliger

De meeste MKB ondernemers kopen energie in tegen een tarief dat jarenlang vaststaat. Via Scholt Energy combineert u de zekerheid van een vast tarief met variabele tarieven.

De afgelopen 10 jaar waren de variabele tarieven namelijk gemiddeld 10% tot 15% voordeliger. Door de toepassing van inkoopspreiding kunt u direct, maar ook op lange termijn, besparen. Door de huidige lage stroomprijzen kan het percentage voordeel nog verder oplopen.

Meer over energielevering
Grafiek Newlandingspage Psd V5 1

Waarom is inkoopspreiding voor MKB voordeliger?

Door zakelijke stroom voor MKB in te kopen op de termijn- (ICE Endex) en dagmarkt (EPEX) haalt Scholt Energy voor u het maximale voordeel uit beide markten.

Risicospreiding

Risicospreiding

Wij monitoren de prijsontwikkelingen en kopen op gunstige marktmomenten deelvolumes in tegen een vast tarief. Het restant wordt bijgekocht tegen variabele dagtarieven. Hierdoor halen we het maximale uit de markt. 

Benut direct de dagmarkt

Benut direct de dagmarkt

De dagmarktprijzen bewegen mee met actuele ontwikkelingen op de markt. Weersomstandigheden zoals een zachte winter en een groot aanbod van hernieuwbare energie zorgen bijvoorbeeld voor lagere dagmarktprijzen. Door ook op de dagmarkt in te kopen profiteert u hier direct van. 

Eerlijk tarief

Eerlijk tarief

Een stroomtarief dat een aantal jaar vaststaat is het daadwerkelijke inkooptarief plus een aantal 'risicofactoren'. Door deze risicofactoren betaalt u vaak te veel bij traditionele energiecontracten én profiteert u niet mee van de lage, variabele energieprijzen.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen per mail over het afnemen van zakelijke energie via Scholt Energy. 

Plan een afspraak

We geven u graag meer informatie over ons slimme inkoopconcept via de mail of telefonisch. Tim staat u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen. 

 

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (1)