Inloggen Contact

Zakelijke energie-inkoop
voor de agrarische industrie/AGF?

Door onze 20 jaar marktervaring kennen wij de uitdagingen voor bedrijven in de agrarische sector. Zo stijgen de tarieven van Opslag Duurzame Energie (ODE) en energiebelasting (EB) jaarlijks. Dit is voor veel  agrarische bedrijven een flinke kostenpost. Ondanks dat de verplichte belastingen stijgen, kunt u mogelijk wel besparen op de leveringskosten. U betaalt vaak één vast tarief voor uw zakelijke energie-inkoop, maar u kunt 10% tot 15% besparen door ook stroom en gas in te kopen tegen variabele tarieven. Door de combinatie van een vast tarief en variabele tarieven haalt u het maximale uit de markt. Voor veel bedrijven in akkerbouw, fruitteelt, groenteteelt, veehouderijen en landbouw en tuinbouw passen wij al inkoopspreiding toe.

Duurzaamheid

Consumenten zijn bereid meer te betalen voor een duurzaam product. Agrarische bedrijven zoeken toenadering tot elkaar om de productieketen te verduurzamen. Duurzame keuzes in verpakkingen, zonnepanelen, foodmiles en CO2-reductie zijn voorbeelden van toekomstgerichte oplossingen. Aan de hand van uw inkoopstrategie en energieverbruik onderzoeken wij mogelijkheden om te verduurzamen. Als een energiepartner ondersteunen wij u ook bij de toepassing van deze duurzame oplossingen.

Meer over onze diensten
AGF 1

Benieuwd hoe u 17% bespaart op uw energiekosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie per mail over het afnemen van zakelijke energie via Scholt Energy. 

Vragen?

We geven u graag meer informatie over ons slimme inkoopconcept binnen uw branche. Tim staat u persoonlijk te woord voor al uw vragen. 

 

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (1)