Inloggen Contact

Zakelijke energie-inkoop
voor koel- & vrieshuizen?

Koel- en vrieshuizen verbruiken dag en nacht energie. Bij een contract met een vast tarief (termijnmarkt) wordt hiervoor altijd dezelfde prijs betaald, maar er bestaat ook een dagmarkt met variabele tarieven. Door deze markt te benutten kan er een besparing worden gerealiseerd. Naast het feit dat de dagmarkt de afgelopen tien jaar 10% tot 15% voordeliger was dan de termijnmarkt, kunnen koel- en vrieshuizen nog extra profiteren. Hoe? Tijdens daluren (avond/nacht) zijn de dagmarktprijzen goedkoper dan tijdens piekuren (overdag). Om de besparing te vergroten kan een koel- en vrieshuis flexibel koelen. Bijvoorbeeld minimaal koelen tijdens piekuren en maximaal koelen tijdens daluren. Wij helpen onze klanten hierbij met een inkoopstrategie op maat.

Duurzaamheid

Er zijn verschillende manieren om te verduurzamen voor een koel- en vrieshuis. Er is een groeiende behoefte naar CO2-neutrale energieproductie. Zonnepanelen bieden de oplossing om een gedeelte van het energieverbruik zelf op te wekken en minder af te nemen van het elektriciteitsnetwerk. Daarnaast kan er op het gebied van energie-efficiënte cascades, restwarmte, deursystemen en isolatiesluizen ook worden verduurzaamd. Bedrijven met een duurzaam toekomstperspectief zijn geneigd om sneller met een koel- en vrieshuis in zee te gaan dat hier aandacht aan besteedt. Scholt Energy adviseert welke duurzame oplossingen voor uw bedrijf het meest effectief zijn.

Meer over onze diensten
Koel En Vrieshuis 1

Benieuwd hoe u 17% bespaart op uw energiekosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie per mail over het afnemen van zakelijke energie via Scholt Energy. 

Vragen?

We geven u graag meer informatie over ons slimme inkoopconcept binnen uw branche. Tim staat u persoonlijk te woord voor al uw vragen. 

 

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (1)