Inloggen Contact

Waarom is inkoopspreiding belangrijk voor de metaalindustrie?

Binnen de metaalindustrie vallen relatief veel kleine bedrijven, die werken vanuit een opdrachtgever. Kostprijsverlaging en productiviteitsverhoging zijn belangrijke factoren. Tijdens het productieproces wordt er veel energie verbruikt (lassen, machines, draaien etc). Door zakelijke energie in te kopen op de dagmarkt profiteert u van lage dagtarieven, waardoor de kostprijs daalt. 

De metaalindustrie is een lastige branche om in te verduurzamen. Eindgebruikers verlangen steeds meer naar een duurzaam product. Daarnaast stelt de overheid duurzaamheidseisen op, waar bedrijven aan moeten voldoen (reductie CO2-uitstoot en energieverbruik). Naast voordelige energie-inkoop, kunnen wij u ook voorzien van duurzame oplossingen die voor uw organisatie rendabel zijn. Dit resulteert op termijn in een duurzamer product en besparing.

Benieuwd hoe u 17% bespaart op uw energiekosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie per mail over het afnemen van zakelijke energie via Scholt Energy. 

Vragen?

We geven u graag meer informatie over ons slimme inkoopconcept binnen uw branche. Tim staat u persoonlijk te woord voor al uw vragen. 

 

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (1)