Inloggen Contact

Waarom is inkoopspreiding belangrijk voor de voedingsmiddelenindustrie?

Het gedrag van consumenten verandert continu. Steeds meer mensen eten buiten de deur, er is behoefte aan gezondere producten, maar consumenten willen ook meer gemak. Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie moeten inspelen op dit soort trends. Een kostenbesparing in hun vaste lasten, zoals energiekosten, biedt voordelen om te investeren in andere zaken. Veel bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie kopen hun zakelijke energie in tegen een vast tarief, maar inkopen tegen variabele tarieven is 10 tot 15 procent voordeliger. Via ons kunt u uw zakelijke energie deels inkopen op de dagmarkt, waardoor u direct profiteert van de lage variabele dagtarieven.

Duurzaamheid

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan duurzaamheid binnen de foodketen. Zo moet bijvoorbeeld de productie milieuvriendelijk zijn, het dierenwelzijn voorop staan, de verpakkingen van minder plastic worden gemaakt en de voorkeur uitgaan naar lokaal geproduceerde producten. Wij kijken als energiepartner graag met u mee welke duurzame oplossingen op het gebied van energie voor uw bedrijf rendabel zijn.

Voedingsmiddelen Zakelijke Erngie 6

Wilt u weten hoe dit voor u werkt?

We geven u graag meer informatie over ons slimme inkoopconcept via de mail of telefonisch. Tim staat u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.