Inloggen Contact

Bedrijven die u voorgingen..

Scholt Energy is actief in diverse branches zoals de metaal-, vlees-, koel- en vries- en voedingsmiddelenindustrie. Ook leveren we diverse grote collectieven, met bijvoorbeeld franchisers. We zijn al jaren de vaste energiepartner van onderstaande grootzakelijke energieverbruikers:

Logo Vdvalk
Logo Vdl
Logo Mora
Hanos Logo

Ontdek wat u kunt besparen op uw energiekosten. 

Vraag direct een offerte aan

Benut 2 handelsmarkten in plaats van 1

Veel grootzakelijke energieleveranciers kopen energie in op de termijnmarkt tegen één vast tarief voor een bepaalde looptijd. Wij kopen energie zowel op de termijnmarkt als op de dagmarkt met variabele tarieven in. De dagmarkt voor elektriciteit en gas was de afgelopen 10 jaar gemiddeld 15% voordeliger dan de termijnmarkt. Gespreid inkopen, door een combinatie van beide markten, biedt daarom een prijsvoordeel en optimale risicospreiding.

Persoonlijk advies

Het (deels) vaste tarief wordt bij Scholt Energy niet zomaar vastgesteld. Het moment van inkopen is allesbepalend voor uw (contract)prijs. Onze energiespecialisten volgen de marktontwikkelingen en wanneer de prijzen gunstig zijn, adviseren ze u om een deelvolume in te kopen. Het overige deel wordt bijgekocht op de voordelige dagmarkt. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van één markt of één prijs.

Medewerker Voor Handelschermen

Vaste eerlijke leveringsvergoeding

Scholt Energy opereert onafhankelijk. Wij hebben geen eigen productiecentrales, waardoor we niet afhankelijk zijn van de kostprijs voor energie. Onze marge blijft daardoor altijd gelijk, ongeacht uw verbruik of de hoogte van de marktprijs.

Grootzakelijke energieverbruikers hebben bij ons één vast aanspreekpunt. Uw persoonlijke Account Manager komt graag langs voor een eerste kennismaking, waarbij onze werkwijze verder wordt toegelicht. Wij kijken proactief met u mee naar de beste oplossing voor uw organisatie, met als doel een langdurige en succesvolle samenwerking aan te gaan.

Plan een afspraak

Voor het beste vergelijk lichten onze energiespecialisten onze werkwijze graag verder toe in een persoonlijk gesprek.

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (1)