Inloggen Contact

Wat ons onderscheidt

Ons doel is om u te ondersteunen bij al uw energiezaken. Wij geven inzicht in de energiemarkt en adviseren u persoonlijk en pro-actief bij interessante inkoopmomenten of kansen om te besparen of te verduurzamen. Een goede energieleverancier levert onderscheidend maatwerk.

Slimme energie-inkoop

Slimme energie-inkoop

Kostenbesparing en risicospreiding door energie-inkoop op twee markten, in plaats van één markt. Onze specialisten adviseren u om in te kopen op gunstige marktmomenten. Deze adviezen zijn gebaseerd op nauwkeurige marktanalyses.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij komen regelmatig persoonlijk bij u langs en met één telefoontje heeft u direct uw vaste aanspreekpunt of een energiespecialist aan de lijn. Wij gaan pro-actief voor u aan de slag, waardoor wij uw vragen al proberen te beantwoorden nog voordat u deze gesteld heeft.

Innovatief

Innovatief

Wij inventariseren en onderzoeken continu duurzame oplossingen voor onze klanten. Daarbij richten we ons op realistische en economische verantwoorde innovaties, die we in overleg met u in het juiste tempo realiseren. Op dit moment kunt u voor vier verschillende diensten bij ons terecht.

Benieuwd hoe wij dit toepassen in de praktijk?

Bekijk onze diensten

Onze marktanalisten
realiseren uw voordeel

Binnen onze organisatie monitort een speciaal team van analisten continu de energiemarkten.  Zij volgen alle ontwikkelingen op de voet, brengen gunstige inkoopmomenten in kaart en zorgen voor de in- en verkoop van energie.

Aan de hand van voorspellingen en gunstige marktmomenten wordt een deel van uw volume ingekocht op de termijnmarkt. Het resterende deel wordt bijgekocht op de flexibele dagmarkt, die de afgelopen 10 jaar 15% voordeliger was. Door dit inkoopconcept combineren we de zekerheid van een vaste prijs met de voordelige dagmarkt.

Lees meer over onze energielevering
Trading 2
Scholt Energy Valkenswaard 19 12 196631

Als team zijn we verantwoordelijk voor de korte termijn handel van elektra en gas. Samen kopen we zo voordelig mogelijk energie in voor al onze klanten, op diverse markten en met verschillende handelspartijen.

Weten hoe de energiemarkt in elkaar steekt?

Onze specialisten komen graag langs om u meer uitleg te geven.

Scholt Energy Valkenswaard 19 12 196708 Vrijstaand