Inloggen Contact
Ses Website Foto

Hoe werkt het?

Het energieopslagsysteem is opgebouwd uit een hele serie batterijen, waardoor er één groot batterijsysteem ontstaat voor energieopslag. Scholt Energy Services beheert de energiehandel en monitoring van het systeem. Door de forse groei van hernieuwbare energie gaat het stroomaanbod in Nederland meer fluctueren. Energieopslagsystemen bieden de mogelijkheid om deze energie op te slaan om vervolgens te gebruiken op een later tijdstip.

Energieopslag VDL Scholt Energy V-storage

Demand Response

Het strategisch opladen (Demand Response) van de batterijen wordt steeds belangrijker. Dankzij Demand Response bij de eerste batterij van V-Storage kunnen er kosten worden bespaard en extra inkomsten worden gegenereerd middels energiehandel.
De V-Storage batterij kan bovendien worden ingezet als balanscapaciteit, om het elektriciteitsnetwerk in balans te houden bij grote schommelingen in vraag- en aanbod van elektriciteit.

VDL Groep en Scholt Energy Control verwachten dat er op termijn meerdere V-Storage batterijen geplaatst worden. Scholt Energy Services volgt de ontwikkelingen over Storage op de voet en weet steeds meer klanten te overtuigen van deze duurzame oplossing.

Benieuwd hoe u energieopslag kunt inzetten? Spreek een specialist!

Bel met een specialist
V-storage VDL Scholt Energy (1) V-storage VDL Scholt Energy V-storage VDL Scholt Energy (2)