Inloggen Contact
Van Kessel Scholt Energy

Voor Van Kessel is deze samenwerking de volgende stap in haar transitie van traditionele oliehandelaar naar toekomstgerichte energieleverancier in de brede zin van het woord. De mobiliteitsmarkt is volop in beweging en Van Kessel speelt daarop in met onder andere CO2-arme brandstoffen, Greenpoint multi-fuel tankstations en het plaatsen van elektrische laadpalen bij klanten voor het faciliteren van duurzame mobiliteit. Het aanbieden van zakelijke energie is een logisch vervolg.

Van Kessel Tankwagen Scholt Energy

Scholt Energy ziet in deze samenwerking de mogelijkheid om bij nog meer bedrijven haar succesvolle inkoopconcept voor energie in te zetten. De klanten van Van Kessel profiteren daarmee optimaal van de schaalvoordelen. Scholt Energy biedt naast voordelige energielevering ook verschillende diensten die gericht zijn op energiebesparing of eigen productie van duurzame energie.

Beide bedrijven hechten veel waarde aan sterke klantrelaties, waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk belangrijke pijlers zijn. Door de krachten te bundelen met Scholt, kunnen de klanten van Van Kessel ook voor hun energiezaken rekenen op hoogwaardige service én kostenvoordeel.

Van Kessel

Van Kessel Olie B.V. uit Milheeze is een toonaangevende handelsonderneming in brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen. Met 98 medewerkers, een wagenpark van 26 tankwagens, 32 tankstations in eigen beheer en diverse initiatieven m.b.t. de energietransitie, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de sectoren transport, bouw & infra, agri, industrie, automotive en tankstations in Zuid-Nederland. De kracht van de organisatie ligt in het voortdurend inspelen op de vraag vanuit de markt en een gedegen, flexibel en uitermate klantgericht beleid.

Van Kessel Scholt Energy VKO Scholt Energy Greenpoint Multifuel Tankstation Scholt Energy Hoofdkantoor Milheeze Scholt Energy

Ook voordelig zakelijke energie inkopen?

Onze energiespecialisten staan u graag te woord over onze werkwijze. 

Scholt Energy Valkenswaard 19 12 196708 Vrijstaand