Inloggen Contact
Zonnepanelen Scholt Energy Van der Valk

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om op vier locaties van de Verhoeven Group zonnepanelen te installeren: twee in Maarheeze, één in Zeewolde en één in Ninove (België). Scholt Energy heeft als projectontwikkelaar het volledige project van A tot Z begeleid. Inmiddels zijn er op deze vier locaties samen 2.642 zonnepanelen geïnstalleerd met een gezamenlijk vermogen van 779 kWp. Met dat gezamenlijk vermogen wordt er per jaar 683.126 kWh elektriciteit opgewekt, wat ruim 86% van het totale jaarverbruik is.

Zonnepanelen Scholt Energy Verhoeven (4)

Met dit project zet de Verhoeven Group een belangrijke stap in verduurzaming en kostenreductie op energiegebied. Verhoeven gaat zich nu samen met Scholt Energy focussen op de volgende uitdaging: elektrisch vervoer.

De samenwerking met Verhoeven is illustratief voor de steeds intensievere samenwerking met onze klanten op het gebied van verduurzaming en daaraan gerelateerde service.

Op dit moment begeleiden wij ruim honderd klanten in Nederland en België bij het plaatsen van een PV-installatie/zonnepanelen.

Zonnepanelen Scholt Energy Verhoeven Zonnepanelen Scholt Energy Van der Valk Zonnepanelen Scholt Energy Verhoeven (5) Zonnepanelen Scholt Energy Verhoeven (1) Zonnepanelen Scholt Energy Verhoeven (2)