Inloggen Contact

Wij zijn
Scholt Energy

Wij zijn en blijven het bedrijf dat excelleert in langdurige en succesvolle samenwerking. Ons hart klopt voor perfectie, steeds onderzoeken wij hoe het beter kan. Met een persoonlijke aanpak creëren wij vernieuwing en duidelijkheid in de energietransitie, onafhankelijk en altijd in het voordeel van de klant. Bij ons is vertrouwen de basis, in elkaar en in de toekomst. Zo optimistisch als we zijn, zozeer beseffen wij ook dat het altijd beter kan.

Bij deze visie horen de volgende belofte en waarden:

Partnerschap
Het belang van onze klanten staat voorop. Vanaf dag één wordt de klant begeleid bij alle energiezaken, die wij inzichtelijk en begrijpelijk maken. We communiceren persoonlijk, zijn proactief en zetten altijd een stapje extra.

Dynamisch
Onze medewerkers combineren kennis, gedrevenheid en ondernemerschap. Met onze toegewijde organisatie spelen we snel, flexibel en onafhankelijk in op de veranderende markt. We inventariseren en onderzoeken klantbehoeften en creëren waar nodig maatwerkoplossingen.

Realistisch
We hebben oog voor een duurzamere wereld, maar zijn wel realistisch. Met economisch verantwoorde oplossingen helpen we onze klanten bij hun doelstellingen, en dragen we samen bij aan de energietransitie.

Energieleverancier Scholt Energy Customer Service Scholt Energy
Sales Scholt Energy (1)
Scholt Energy Belgie (2) Customer Service Scholt Energy (1)

Wij willen niet de grootste,
maar de beste zijn

Wij willen de beste zijn, voor klanten en voor medewerkers. Ieder jaar doen wij onderzoek naar onze klant- en medewerkerstevredenheid. Dit meten we aan de hand van de (e)NPS. De NPS (klanttevredenheid) noteerde in 2020 +28. 

Om de beste te worden en te blijven, streven we continu naar verbetering. Het belangrijkste doel daarbij: gelukkige medewerkers die met veel plezier naar hun werk komen en blije klanten die langdurig met ons blijven samenwerken.

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194775

Van een champignonkwekerij tot aan een producent van medische apparatuur. Elke dag zit ik bij andere bedrijven en mensen aan tafel. Een afwisselendere job bestaat er niet!

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195015

Het allerleukste aan mijn baan vind ik het intensieve contact met mijn collega's én het moment dat ik een vacature met de perfecte kandidaat weet te matchen.

Benieuwd naar Scholt Energy als werkgever?

Lees meer over de sfeer op kantoor en binnen het team.

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 195015 Vrijstaand