Inloggen Contact
Slagerij Hermanns Nederweert 3
Grafiek Newlandingspage Psd V5 1

Inkopen op de dagmarkt is voordeliger

De meeste ondernemers kopen energie in tegen een tarief dat jarenlang vaststaat. Gildeslagerij John Hermanns koopt hun energie tegen variabele tarieven in bij Scholt Energy. Dit heet 100% dagmarkt. 

De afgelopen 10 jaar waren de variabele tarieven gemiddeld 10% tot 15% voordeliger, waardoor een kostenbesparing kan worden gerealiseerd. De slagerij koopt op dit moment 100% op de dagmarkt in, maar zodra de ontwikkelingen op deze markt minder gunstig zijn, kan er op advies een overstap plaatsvinden naar combinatie vast & variabel.

Van de overstap heeft hij tot op heden zeker geen spijt. Behalve de besparingen van 16% op de gasprijs en 27% op de stroomprijs, is hij erg te spreken over de korte lijntjes met zijn Account Manager Tim. Die heeft hem de Nederlandse energiemarkt en de inkoopmogelijkheden in een persoonlijk gesprek uitgelegd en is net als de klantenservice makkelijk bereikbaar voor alle vragen over energie.

“Als ondernemer wil ik zoveel mogelijk bezig zijn met de slagerij. Energie is voor veel mkb’ers belangrijk, maar ook een soort bijzaak. Twee zaken zijn daarom van groot belang bij een energieleverancier: Een voordelig tarief zodat ik bespaar op de kosten én deskundige beantwoording van mijn vragen. Deze combinatie heb ik bij Scholt Energy gevonden.”

- Leo Hermanns

Energie voor MKB

Door de uitzonderlijk lage prijsniveaus op de dagmarkten voor stroom en gas lopen de toch al aanzienlijke besparingen van 16% en 27% nog altijd verder op voor Gildeslagerij John Hermanns. Zo was de stroomprijs in april bijvoorbeeld gehalveerd, ten opzichte van januari. Hermanns profiteert hiervan direct, omdat Scholt Energy de marktprijs één-op-één in rekening brengt. Scholt vraagt enkel een transparante vaste vergoeding, ongeacht de hoogte van de marktprijs.

Slagerij Hermanns Nederweert Scholt Energy

Ook stroom en gas voor jouw bedrijf inkopen op de dagmarkt?

Bij Scholt Energy zijn we gespecialiseerd in het inkopen van stroom voor bedrijven op de dagmarkt, zowel voor grootzakelijk als MKB. Benieuwd hoe het inkopen op de dagmarkt voor jouw bedrijf kan werken? Neem contact op met een van onze Account Managers voor een kennismakingsgesprek of lees meer over onze zakelijke energielevering. 

Wilt u weten hoe dit voor u werkt?

We geven u graag meer informatie over ons slimme inkoopconcept via de mail of telefonisch. Tim staat u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen. 

 

Scholt Energy Valkenswaard 16 12 194837 Vrijstaand (1)